alex moon المشرفة العامة
![المشرفة العامة المشرفة العامة](https://2img.net/h/www.up.starahmed.com/uploads/13208473601.gif)
![alex moon](https://2img.net/u/3114/15/48/05/avatars/5-71.jpg)
●○ مدينتــﮯ *: : ![الارز بالخضار و البشاميل Egypt110](https://i.servimg.com/u/f46/11/86/01/52/egypt110.gif)
![الارز بالخضار و البشاميل Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | موضوع: الارز بالخضار و البشاميل الخميس أكتوبر 13, 2011 7:26 pm | |
|
الارز بالخضار و البشاميل [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]المقادير:
٣ كوب أرز
نصف كيلو لحم مفروم
نصف كيلو خضار مشكل : بازلاء - جزر- فاصوليا خضراء
صلصة البشاميل حسب الكميه المجهزة
٤ ثمرات بصل
١ كوب جبن مبشور
ملح و فلفل حسب الرغبه
١ م-ك زيت
الطريقة:
يجهز قدر عميق و يتم سلق الارز ب ٥ اكواب مياه فاتره
و يترك الارز علي النار حتي النضج
في اثناء ذلك يتم سلق الخضروات سويا علي نار متوسطه الحراره لمده 20 دقيقه
تجهز مقلاه عميقه و يوضع بها الزيت حتي يسخن
ثم يضاف اليه البصل حتي يتحمر جيدا ثم يضاف اللحم و الفلفل و الملح و ١ كوب ماء
و يترك خليط اللحم علي نار هادئه الحراره حتي النضج
تجهز صينيه بايركس مجهزة للفرن و يضاف اليها جميه المكونات السابقه
ثم يضاف الي وجه الصينيه البشاميل و الجبن المبشور
و تدخل صينيه الارز بالخضار و البشاميل الي فرن متوسط الحراره و لمده ٣٥ دقيقه او حتي النضج | |
|
بنوتة آخر حاجة المشرفة العامة
![المشرفة العامة المشرفة العامة](https://2img.net/h/www.up.starahmed.com/uploads/13208473601.gif)
![بنوتة آخر حاجة](https://2img.net/u/3114/15/48/05/avatars/4-4.jpg)
●○ مدينتــﮯ *: : ![الارز بالخضار و البشاميل Syria110](https://i.servimg.com/u/f46/11/86/01/52/syria110.gif)
![الارز بالخضار و البشاميل Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | موضوع: رد: الارز بالخضار و البشاميل السبت أكتوبر 22, 2011 4:41 pm | |
| | |
|
alex moon المشرفة العامة
![المشرفة العامة المشرفة العامة](https://2img.net/h/www.up.starahmed.com/uploads/13208473601.gif)
![alex moon](https://2img.net/u/3114/15/48/05/avatars/5-71.jpg)
●○ مدينتــﮯ *: : ![الارز بالخضار و البشاميل Egypt110](https://i.servimg.com/u/f46/11/86/01/52/egypt110.gif)
![الارز بالخضار و البشاميل Empty](https://2img.net/i/empty.gif) | موضوع: رد: الارز بالخضار و البشاميل السبت أكتوبر 22, 2011 5:01 pm | |
| | |
|