<font style="color: Red;" size="4">اهــــــــــــــــلا بكــــم فى منتدى احمد عزت الرسمى <br>نـــتمنى منـــكـم التسجيــــــــــل معـــنا ليكــــبر المنتدى بكــــــــم<br></font><br>
<font style="color: Red;" size="4">اهــــــــــــــــلا بكــــم فى منتدى احمد عزت الرسمى <br>نـــتمنى منـــكـم التسجيــــــــــل معـــنا ليكــــبر المنتدى بكــــــــم<br></font><br>
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الفراخ البانيه بطريقة جديدة

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
بنوتة آخر حاجة
المشرفة العامة
المشرفة العامة
بنوتة آخر حاجة


●○ مدينتــﮯ *: : الفراخ البانيه بطريقة جديدة Syria110

الفراخ البانيه بطريقة جديدة Empty
مُساهمةموضوع: الفراخ البانيه بطريقة جديدة   الفراخ البانيه بطريقة جديدة I_icon_minitimeالإثنين أكتوبر 24, 2011 8:15 am

[color=blue][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

المقادير:مقدارصدور فراخ مقدارفلفل وطماطم وليمون مقداربصل وملح وبهارات 1 علبةزبادي مقدارزيت او سمن

التحضير:هل فكرتى فى ان تتبلى البانية بدون بيض ؟؟؟؟!!!!!!!!
هل فكرتى فى طعم جديد للبانيه
على ضمانتى ...............
أضيفى الزبادى الى الفراخ سوف يعطيعا لون محمر سريعاً ... وسوف يجعل البانيه طرررررررررررى عند المضغ ..... وسوف يضيف مزازة الى الفراخ مما يجعلها تشهى مع الأرز أو المكرونه أو حتى البطاطس المحمرة ............
نبدأ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حاولى ان يوم تنظيف الفراخ يكون يوم مستقل
حاولى ان تجعلى قطع البانيه متساوية ...
وطبعاً الباقى من قطع الصدور..... سوف نستفيد منه
عند الإنتهاء من تسوية حجم الصدور ...
نجهز التدبيلة الجديدة
بوضع كل المكونات فى الخلاط الا الفراخ والبقسماط ونضربهم جيداا
ويمكن الإستغناء عن البيض نهائياً .
ونضع الصدور فى التتبيلة لمدة ساعة .......
بعد ان تتشبع بالخلطة الجديدة (المضاف اليها الزبادى)
نضعها فى البقسماط الخاص بالتحمير
مع الضغط على الفراخ جيداً للتأكد انها تشبعت من البقسماط
حتى لا تحترق من الداخل
الطبخ: نضع الزيت فى المقلاة ثم نضع بعض عصير الليمون لاضافة نكهة خاصة
ثم نضع الصدور ونقوم بتحميرها جيدا من الجانبين
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
alex moon
المشرفة العامة
المشرفة العامة
alex moon


●○ مدينتــﮯ *: : الفراخ البانيه بطريقة جديدة Egypt110

الفراخ البانيه بطريقة جديدة Empty
مُساهمةموضوع: رد: الفراخ البانيه بطريقة جديدة   الفراخ البانيه بطريقة جديدة I_icon_minitimeالإثنين أكتوبر 24, 2011 4:29 pm

ميرسى كتير يا قمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
بنوتة آخر حاجة
المشرفة العامة
المشرفة العامة
بنوتة آخر حاجة


●○ مدينتــﮯ *: : الفراخ البانيه بطريقة جديدة Syria110

الفراخ البانيه بطريقة جديدة Empty
مُساهمةموضوع: رد: الفراخ البانيه بطريقة جديدة   الفراخ البانيه بطريقة جديدة I_icon_minitimeالإثنين أكتوبر 24, 2011 4:31 pm

نووووووووووووورتي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الفراخ البانيه بطريقة جديدة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» صنية البطاطس بطريقة جديدة
»  الأرز بكبد الفراخ
» صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى
» سلطة بطريقة تقديم جذابة
»  اتعامل مع امتحانك بطريقة فسبوكية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: •!¦[• مطبخ منتدى احمد عزت •]¦!• :: •!¦[•الماكولات والشوربات•]¦!•-
انتقل الى: