<font style="color: Red;" size="4">اهــــــــــــــــلا بكــــم فى منتدى احمد عزت الرسمى <br>نـــتمنى منـــكـم التسجيــــــــــل معـــنا ليكــــبر المنتدى بكــــــــم<br></font><br>
<font style="color: Red;" size="4">اهــــــــــــــــلا بكــــم فى منتدى احمد عزت الرسمى <br>نـــتمنى منـــكـم التسجيــــــــــل معـــنا ليكــــبر المنتدى بكــــــــم<br></font><br>
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
بنوتة آخر حاجة
المشرفة العامة
المشرفة العامة
بنوتة آخر حاجة


●○ مدينتــﮯ *: : الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج  Syria110

الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج  Empty
مُساهمةموضوع: الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج    الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج  I_icon_minitimeالإثنين أغسطس 01, 2011 8:07 pm

اخواتي عندي طريقتين مختلفتين من صدور الدجاج (لان الكل مل من عملها بانيه ) ده غير ان طعم الطريقتين طعمها لذيذ جدا وتساعد في حيرة اصناف رمضان اعاده الله بالخير عليكم

الطريقة الاولي (الكودون بلو)

بس مختلفة شوية والذ حتجيبي صدور الفراخ المخلية وتقطعيها زي البفتيك بس طخين والافضل تطلبي من البائع صدور سليمة والزيادات شليها ح نعمل بيهم الطبق التاني
نفتح الصدر كانه سندويتش ونحشيه جبنة شرايح ولحم معصج ونقفلهم بخلة الاسنان ونقليهم بالبيض والبقسماط واسيبكم مع الصور توضح
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

هنا بع الحشو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وده بعد القلي يقدم مع مكرونة ومبشور عليها جبنة علشان يكون فيه تجانس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وده شكلها من الداخل ايه رايكم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


اللي سايل ده الجبنة لما بتسيح جربوها الطعم تحححححفة
الصنف الثاني(ستروجونوف)

هو نوع من احلي انواع البيكاتا

صدور دجاج مخلبة ومقطعه صغير شوية او اللي الزيادات اللي طلعت من تقطيع الصدور من الطبق اللي فات
تتبل بالملح والفلفل وتقلي في زيت قليل انقلها علي ورق ثم فب الحلة وفي نفس الطاسة اقلي مشروم وانقلها للصدور
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

تحمري بصلة مبشورةومعاها ملعقة ثوم مفروم وتضيفي للخلطة اللي فاتت


نحط الحلة علي النار لحد ومعها نصف كوب مية علشان يكمل السوا وبجرد لما المية تنشف نجيب نصف كوب لبن و

مقلبين فيه ملعقة دقيق ونضيفه



بعد الغليان نضيف كريمة لباني حوالي ثلاث اربع كوب واتركها تغلي واضبطي الملح حسب ذوقك

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

تؤكل اما باخبز او توضع فوق المكرونة البيضاء

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
alex moon
المشرفة العامة
المشرفة العامة
alex moon


●○ مدينتــﮯ *: : الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج  Egypt110

الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج  Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج    الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج  I_icon_minitimeالأربعاء أغسطس 03, 2011 1:18 am

ميرسى كتير
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
بنوتة آخر حاجة
المشرفة العامة
المشرفة العامة
بنوتة آخر حاجة


●○ مدينتــﮯ *: : الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج  Syria110

الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج  Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج    الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج  I_icon_minitimeالأربعاء أغسطس 03, 2011 1:21 pm

نووووووووووووووووورتي مودى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
No Love.....No Cry
المشرفة العامة
المشرفة العامة
No Love.....No Cry


●○ مدينتــﮯ *: : الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج  Egypt110

الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج  Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج    الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج  I_icon_minitimeالأربعاء أغسطس 03, 2011 7:44 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
بنوتة آخر حاجة
المشرفة العامة
المشرفة العامة
بنوتة آخر حاجة


●○ مدينتــﮯ *: : الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج  Syria110

الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج  Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج    الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج  I_icon_minitimeالأربعاء أغسطس 03, 2011 8:16 pm

نووووووووورتي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الكودون بلو وستروجونوف صدور الدجاج
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
»  ملفوف صدور الدجاج
» صدور الدجاج بالبقصمات
» صدور الدجاج بالجبن والبطاطس
» صدور الدجاج مع صوص الليمون والزبدة
»  صدور الدجاج مع الكريمة والمشروم

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: •!¦[• مطبخ منتدى احمد عزت •]¦!• :: •!¦[•الماكولات والشوربات•]¦!•-
انتقل الى: