<font style="color: Red;" size="4">اهــــــــــــــــلا بكــــم فى منتدى احمد عزت الرسمى <br>نـــتمنى منـــكـم التسجيــــــــــل معـــنا ليكــــبر المنتدى بكــــــــم<br></font><br>
<font style="color: Red;" size="4">اهــــــــــــــــلا بكــــم فى منتدى احمد عزت الرسمى <br>نـــتمنى منـــكـم التسجيــــــــــل معـــنا ليكــــبر المنتدى بكــــــــم<br></font><br>
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 كبسة مندي دجاج

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
بنوتة آخر حاجة
المشرفة العامة
المشرفة العامة
بنوتة آخر حاجة


●○ مدينتــﮯ *: : كبسة مندي دجاج  Syria110

كبسة مندي دجاج  Empty
مُساهمةموضوع: كبسة مندي دجاج    كبسة مندي دجاج  I_icon_minitimeالخميس أغسطس 04, 2011 10:06 am


اولا البهارات لالازم بهارات حب
قرفه-- هيل --مسمار--كزبره حب--فلفل اسود

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نضع بصل فى جهاز الضغط
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ثم الدجاجه مع البهارات ونشغل النار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نحط عليه ماء على حسب كميه العيش--الموضوع تقدير او زيدي واذا حطيتى العيش وشوفتيها زايده قلليها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نقفل عليه بالغطاء
دجاجه ابو 1000غرام اخدت بالضبط 18 دقيقه بس واستوت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

بس تستوي جهزي مله معدن صغيره فيها زيت وشويه بها اي ي ي بهار+ جمره على النار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


نوضع الصحن داخل الجدر و ونكون جهزنا جممره مولعه وونحطها داخل المله ونغطي غطاء الضغاط ع طول
علشان ندخن المرق


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ولما يخف الدخان نخرج المله وناخد الديايه على الفرن بعد ما نملحها شوي ونحط شويه صبغه عيش علشان تبان مثل مال المطاعمم


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نغسل العيش ونحطه على المرق ونشغل النار يمكن 10 دقائق ونطفي النار وننلون العيش بخاشوقه صغيره نوزعه ونشيك عليه ناقص ماء او تمام ونرجع شوي عليه النار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ها الصبغه المستخدمه استخدمت لونين اصفر واحمر (ملحوظه الصبغه تفسها بس انا اوزعها بعلب زجاج فما عندي الا ها العلبه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وكذا بيكون لونه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وبس يستوي العيش نغرفه ونحط الدجاجه على الوجه وتعالي ع الطعم والله مابيصدق ريلج انه انتى مسوياه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


هذا لازم فى اليمن تكون جنب المندي مسستحيل مندي من غير الشتني
الاول واحد من تحت اجار اليممون
الشتني
السلطه
ومالج الا ن الا الخمس
وانا واثقه انه مستحيل مابيعجبكم وسهل


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
alex moon
المشرفة العامة
المشرفة العامة
alex moon


●○ مدينتــﮯ *: : كبسة مندي دجاج  Egypt110

كبسة مندي دجاج  Empty
مُساهمةموضوع: رد: كبسة مندي دجاج    كبسة مندي دجاج  I_icon_minitimeالخميس أغسطس 04, 2011 8:32 pm

ميرسى كتير
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
No Love.....No Cry
المشرفة العامة
المشرفة العامة
No Love.....No Cry


●○ مدينتــﮯ *: : كبسة مندي دجاج  Egypt110

كبسة مندي دجاج  Empty
مُساهمةموضوع: رد: كبسة مندي دجاج    كبسة مندي دجاج  I_icon_minitimeالأحد أغسطس 07, 2011 9:13 pm

يسلمووووووووووووووووووووووو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
كبسة مندي دجاج
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» كبسة الدجاج من المطبخ السعودي
»  كبسة اللحم و الارز البسمتي
» دجاج كنتاكي
» دجاج بورياسكي
» دجاج بالزبدة ..

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: •!¦[• مطبخ منتدى احمد عزت •]¦!• :: •!¦[•الماكولات والشوربات•]¦!•-
انتقل الى: